Mait Kraun • 25. august 2017 kell 16:58

Macron kulutas kosmeetikale 26 000 eurot

Prantsusmaa president Emmanuel Macron.  Foto: Scanpix/Reuters

Emmanuel Macroni esindaja on kinnitanud, et Prantsusmaa president kulutas ametiaja esimese kolme kuuga kosmeetika peale 26 000 eurot.

Esialgselt avaldas selle Le Pointi ajakiri ja lugu tekitas Prantsusmaa sotsiaalmeedias presidendi suunal suurt meelehärmi. Loos kirjutati, et president oli tellinud vabakutselise kosmeetiku, kes pakkus Macronile teenuseid enne teleesinemisi ja kõnesid.

Presidendi esindaja kinnitas reedel, et summa on täpne. Macroni jaoks tuli uudis halval ajal – juba praegu näitavad arvamusküsitlused, et tema populaarsus on viimastel nädalatel kiiresti langenud. Eelkõige on selle põhjustanud eelarvekärped ja uus tööturu reform.

Le Point kirjutas, et Macroni kulud olid eelmise presidendi Francois Hollande’i omadest väiksemad. Hollande maksis täiskohaga töötajale igakuiselt 10 000 eurot.

Hetkel kuum