• Jaga lugu:

  Fusioplast kasvatas käivet veerandi võrra

  Põllutööd.Foto: epa

  Väetiste ja muude keemiatoodete müüja Fusioplast kasvatas käivet veerandi võrra. Kasumit teeniti siiski ka sellel aastal minimaalselt.

  Äripäeva infopanka jõudnud ettevõtte majandusaasta aruandest selgub, et väetiste ja agrokeemiatoodete hulgimüügiga tegeleva Fusioplast OÜ müügitulu kasvas 2016. aastal 25 protsenti, 10,01 miljoni euroni. Ärikasum tõusis 19 protsenti, 16 553 euroni (võrreldes eelneva aastaga).
  Mullu töötas firmas keskmiselt 2 inimest, see näitaja ei muutunud. Käive töötaja kohta suurenes 25 protsenti, 5 miljoni euroni. Keskmine brutotasu tõusis 56 protsenti, 776 euroni kuus.
   

  Unknown body type: x-im/content-part infopank

  Ettevõte on asutatud eesmärgiga kiirendada Vene ettevõtete toodangu tarneid Euroopa turule. Praegu tegeleb firma kõige rohkem Venemaal toodetud mineraalväetiste tarnetega Euroopa Liidu ja Ladina-Ameerika turule.
  Firma 2017. aasta eesmärk on kliendibaasi laiendamine ja kaubandustegevuse tõhustamine. Käibeprognoos on 12 miljonit eurot ning kasumiootus 20 000-50 000 eurot.
  Ettevõtte omanik on Sergey Makhov. Eelmisel ja üle-eelmisel aastal firmast dividende ei võetud.
  Põhjalikumalt saab tutvuda firma majandustulemustega Äripäeva infopangas
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Rasmus Pikkani: ärme investeeri nii, nagu homset ei oleks
Jätkusuutlikule investeerimisele ja pensionifondidele mõtlevad inimesed peaksid lähtuma ennekõike soovist aidata luua endale ning oma järeltulijatele paremat tulevikku, mitte üksnes ahvatlusest haarata kinni järjekordsest uuest ja tulusast investeerimistrendist, kirjutab Luminori Baltikumi pensioniüksuse juht Rasmus Pikkani.
Jätkusuutlikule investeerimisele ja pensionifondidele mõtlevad inimesed peaksid lähtuma ennekõike soovist aidata luua endale ning oma järeltulijatele paremat tulevikku, mitte üksnes ahvatlusest haarata kinni järjekordsest uuest ja tulusast investeerimistrendist, kirjutab Luminori Baltikumi pensioniüksuse juht Rasmus Pikkani.
Tulemuste ootus keris indekseid ülespoole
USA peamised indeksid lõpetasid päeva kergelt rohelises, kui investorid ootavad suure huviga suurte tehnoloogiaettevõtete teise kvartali tulemusi ning Föderaalreservi kohtumist, vahendab Bloomberg.
USA peamised indeksid lõpetasid päeva kergelt rohelises, kui investorid ootavad suure huviga suurte tehnoloogiaettevõtete teise kvartali tulemusi ning Föderaalreservi kohtumist, vahendab Bloomberg.
Raadiohommikus: Tesla teise kvartali tulemustest, Ööd Mirror Houses investeeringust ja e-kaubanduse rekordaastast
Peegelmaju tootev Ööd Grupp sai investeeringu rahvusvahelisest investeerimisfirmalt BBox, et oma tegevust laiendada. Stuudios on külas Öödi üks asutajatest Andreas Tiik, räägime temaga ettevõtte tulevikuplaanidest.
Peegelmaju tootev Ööd Grupp sai investeeringu rahvusvahelisest investeerimisfirmalt BBox, et oma tegevust laiendada. Stuudios on külas Öödi üks asutajatest Andreas Tiik, räägime temaga ettevõtte tulevikuplaanidest.
Automüüjad vaatavad elektrikaubikute käsule altkulmu Lisakulu lööks otse tarbija rahakotti
Kohalikud automüüjad vaatavad kõhklusega kliimaleppele punktile, mille järgi peaks ka kaubaveoks kasutama elektri jõul liikuvaid sõidukeid. See tähendaks nende hinnangul järeleandmisi sõidu pikkuses ja koorma raskuses, aga tõstaks ka veetava kauba hinda.
Kohalikud automüüjad vaatavad kõhklusega kliimaleppele punktile, mille järgi peaks ka kaubaveoks kasutama elektri jõul liikuvaid sõidukeid. See tähendaks nende hinnangul järeleandmisi sõidu pikkuses ja koorma raskuses, aga tõstaks ka veetava kauba hinda.