Mait Kraun • 5. september 2017 kell 11:47

Tartu ehitusfirma kolmekordistas käibe

Lõunakeskus Tartus.  Foto: Raul Mee

Tartus suuri ehitustöid tegev KRC Ehitus kolmekordistas nii käibe kui ka kasumi. Ettevõte jäi majandusaastaga väga rahule.

Äripäeva infopanka jõudnud ettevõtte majandusaasta aruandest selgub, et elamute ja teiste hoonete ehitusega tegeleva KRC Ehitus OÜ müügitulu kasvas mullu 204 protsenti, 9,46 miljoni euroni. Ärikasum kolmekordistus ja ulatus 463 267 euroni (võrreldes eelneva aastaga).

Mullu töötas firmas keskmiselt 15 inimest, mida on aasta varasemast 7 võrra rohkem. Käive töötaja kohta kasvas 62 protsenti, 630 417 euroni. Keskmine brutotasu tõusis 32 protsenti, 1371 euroni kuus.

Unknown body type: x-im/content-part infopank

„Eelmine aasta oli ettevõttele võrdlemisi edukas. Müügitulu kasvas kolm korda ja majandusaasta lõpetati kasumlikult,“ kirjutas firma oma tegevusaruandes. „Lõpetati edukalt Tartus Riia tänaval asuva Hektor Design Hosteli ehitamine ning Veeriku korterelamute grupp. Suuremad ehitusobjektid olid mastaapsed Lõunakeskuse 10. etapi ehitustööd ja hotell Tartu juurdeehitus.“

„Selle aasta eesmärk on müügitulu hoidmine samas suurusjärgus eelneva aastaga, tegevuse tõhusamaks muutmine ja töökeskkonna kvaliteedi tõstmine.“

Ettevõtte omanikud on ASM Investments OÜ (39 protsenti), Siim Kroodo (35 protsenti), Taavi Sinijärv (15 protsenti), Toomas Taros (7 protsenti) ja Jegor Šurmin (4 protsenti). Eelmisel ja üle-eelmisel aastal firmast dividende ei võetud.

Põhjalikumalt saab tutvuda firma majandustulemustega Äripäeva infopangas

Hetkel kuum