Reform viskas Suklese ja veel seitse liiget erakonnast välja

13. september 2017, 09:03
Urmas Sukles
https://www.aripaev.ee/storyimage/EA/20170913/NEWS/170919862/AR/0/AR-170919862.jpg

Reformierakonna juhatus rahuldas eile õhtul toimunud koosolekul Haapsalu piirkonna ettepaneku arvata erakonnast välja kaheksa Haapsalu piirkonna liiget, kes rikkusid oma põhikirjalisi liikmekohustusi, teatas erakond.

Väljavisatute hulgas on ka Haapsalu linnapea Urmas Sukles.

Arvestades Reformierakonna Haapsalu piirkondliku organisatsiooni ettepanekut, otsustas erakonna juhatus arvata Reformierakonnast välja Andres Laidre, Elerin Leesi, Kalju Aigro, Mati Seppiku, Riho Leppi, Terje Parra, Tõnu Parbuse ja Urmas Suklese.

Põhikirjaliste liikmekohustuste rikkumine puudutas nimetatud isikute puhul kandideerimist Reformierakonnaga konkureerivas valimisnimekirjas. Erakonna juhatus toetas Haapsalu piirkonna seisukohta, et need inimesed asetasid end ise Reformierakonnast väljapoole, otsustades kandideerida erakonna vastu. 

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
13. September 2017, 09:03
Otsi:

Ava täpsem otsing