Äripäev • 16. oktoober 2017 kell 11:37

Omniva värbab üle saja hooajatöölise

Omniva sorteerimiskeskus Tallinnas.  Foto: Eero Vabamägi, Postimees/Scanpix

Omniva teatas, et värbab juba septembris-oktoobris suurenema hakkavate hooajamahtudega seoses juurde üle saja paari abikäsi.

Omniva personali- ja tugiteenuste juht Kadi Tamkõrv ütles pressiteate vahendusel, et lisatööjõudu otsitakse peamiselt Tallinnas ning koostööd tehakse GoWorkaBiti ja teiste tööjõuvahendusagentuuridega. Tööle on oodatud eeskätt kulleri abilised, kes klientidele pakke välja annavad. Tamkõrva sõnul vajab lisatööjõudu ka logistikakeskus, kus saadetisi sorteeritakse.

Ühtlasi palub Omniva oma klientidel pakid võimalusel kiiresti välja võtta, et ka teiste pakid automaatidesse mahuksid.

Tavaliselt hakkavad pakimahud kasvutrendi näitama oktoobri keskel ning jätkavad seejärel kasvamist kuni jõuludeni. Mahtude tipphetk saabub tavapäraselt kahel jõulueelsel nädalal, mil Omniva vahendab mitmeid kümneid tuhandeid pakke ja umbes sada tuhat kirja päevas.

Hetkel kuum