Äripäev • 17 oktoober 2017

Eesti kasvufirma Toggl vahetas tegevjuhti

Toggl võimaldab mõõta erinevaid perioode, näiteks töötajate tööaega.  Foto: Ekraanitõmmis

Rahvusvahelise äritarkvaraettevõte Toggl OÜ uueks tegevjuhiks sai Toggli kauaaegne tootejuht Krister Haav. Ettevõtte senine tegevjuht ja kaasomanik Alari Aho taandus tegevjuhi kohalt ning keskendub grupi idufirmade Teamweek ning Hundred5 arendamisele.

Toggli üks asutajaid Alari Aho kommenteeris, et juhtis Toggli igapäevatööd 11 aastat ning selle ajaga on üles ehitatud kiiresti kasvav globaalne ettevõte. "Rollide muutus aitab ettevõte kasumlikku kasvu hoogustada," lisas ta.

Toggl OÜ on 2007. aastast tegutsenud Eesti kasvufirma. Suurimad turud on USA, Suuurbritannia, Kanada, Austraalia, Saksamaa, Jaapan. 99% firma käibest tuleb välismaalt ning 2/3 meeskonnast on pärit 20 eri riigist. Ettevõtte peakontor asub Tallinnas.

Toggl grupi 2017. aasta käibeprognoos on 8,5 miljonit eurot, ollakse kasumis. Grupis töötab 65 inimest.

Hetkel kuum