• Jaga lugu:

  Hulgimüüja kasvatas kasumit 60 protsenti

  KalkulaatorFoto: Julia-Maria Linna

  Hulgikaubandusfirma Kintar Trading kasvatas müügitulu ja teenis üle poole miljoni euro kasumit.

  Äripäeva infopanka jõudnud ettevõtte majandusaasta aruandest selgub, et hulgikaubandusega tegeleva Kintar Trading OÜ müügitulu kasvas mullu 15 protsenti, 5,80 miljoni euroni. Ärikasum suurenes 64 protsenti, 512 729 euroni (võrreldes eelneva aastaga).
  Mullu töötas ettevõttes keskmiselt 12 inimest (sama palju kui aasta varem). Käive töötaja kohta suurenes 15 protsenti, 483 696 euroni. Keskmine brutotasu tõusis 11 protsenti, 1249 euroni kuus.
  Ettevõtte juhtkond kirjutas tegevusaruandes, et Kintar Tradingule avaldasid 2016. aastal olulist mõju kaks asjaolu: üldine majanduskasv Baltikumi ehitus- ja tootmissektoris ja uute klientide leidmine olemasolevatel turgudel.

  Unknown body type: x-im/content-part infopank

  Müügitulust moodustas mullu 58 protsenti müük Eestisse ja 42 protsenti teistesse ELi riikidesse. Majandustulemusi rohkem ei kommenteeritud.
  „Kintar Tradingu põhieesmärgiks järgmisel majandusaastal on isikukaitsevahendite sortimendi suurendamine ja uute klientide kaudu ettevõtte turupositsiooni säilitamine, laiendamine ja kindlustamine,“ kirjutas firma tegevusaruandes.
  Ettevõtte ainuomanik on Roland Pärn. Eelmisel ja üle-eelmisel aastal firmast dividende ei võetud.
  Põhjalikumalt saab tutvuda firma majandustulemustega Äripäeva infopangas
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Kaamose tegevjuht: Lätis (veel) buumi ei ole
Läti kinnisvaraturu viimaste aastate kasvutempo pole küll selline nagu Eestis, aga see-eest tugeva kasvupotentsiaaliga, nendib kolm aastat lõunanaabrite turul tegutsenud Kaamos Kinnisvara värske tegevjuht Taimo Murer.
Läti kinnisvaraturu viimaste aastate kasvutempo pole küll selline nagu Eestis, aga see-eest tugeva kasvupotentsiaaliga, nendib kolm aastat lõunanaabrite turul tegutsenud Kaamos Kinnisvara värske tegevjuht Taimo Murer.
USA aktsiaturud langesid enne suurfirmade tulemusi
Suurte tehnoloogiafirmade tulemusi oodanud USA börsid sulgusid miinuses, lõpetades nii viiepäevase ralli.
Suurte tehnoloogiafirmade tulemusi oodanud USA börsid sulgusid miinuses, lõpetades nii viiepäevase ralli.
Raadiohommikus: börsid ja miks energia nii kalliks muutub
Kolmapäeval teatab teise kvartali tulemused elektroonikatööstus Harju Elekter. Ettevõtte juht Tiit Atso kommenteerib neid ja tulevikuplaane-väljavaateid Äripäeva raadio kolmapäevases hommikuprogrammis.
Kolmapäeval teatab teise kvartali tulemused elektroonikatööstus Harju Elekter. Ettevõtte juht Tiit Atso kommenteerib neid ja tulevikuplaane-väljavaateid Äripäeva raadio kolmapäevases hommikuprogrammis.
KredExi endine juht Lehar Kütt liitus Coop Pangaga
KredExi endine juhatuse esimees Lehar Kütt töötab tänasest Coop Pangas, kus ta vastutab äriklientide finantseerimise äriliini juhtimise eest, teatas ettevõte.
KredExi endine juhatuse esimees Lehar Kütt töötab tänasest Coop Pangas, kus ta vastutab äriklientide finantseerimise äriliini juhtimise eest, teatas ettevõte.