Äripäev • 21. november 2017 • 1 min
Jaga lugu:

Setod korraldavad ettevõtlusfoorumi

Foorum.  Foto: Erik Prozes

Setomaa Ettevõtlike Inimeste Klubi (SEIK) korraldab koos Setomaa vallavalitsusega 24. novembril Värska kultuurikeskuses ettevõtlusfoorumi "Ettevõtja ootused ja KOVi võimalused".

"Vahest ongi praegu, kui äsja on valitud valla volikogu, aga ka Seto Kongressi Vanemate Kogo, kõige sobivam aeg ettevõtjate ja omavalitsuse dialoogiks. Seda enam, et tänu Setomaa valla tekkimisele on kogukonna ootused piirkonna positiivsete arengute jätkumisele eriti suured," ütleb Setomaa ettevõtlusnõustaja Aarne Leima.

Foorumil antakse ülevaade Setomaa ettevõtluse hetkeseisust. Omavalitsuste rollist ettevõtlusele  räägivad kogemuste põhjal tuntud ettevõtjad Setomaalt ja mujalt. Millised on KOVi võimalused ettevõtlust toetada, selgitavad vallajuhtimiskogemusega Raul Kudre ja Rein Järvelill. Lisaks neile esinevad majandusteadlane Andres Kuusik ja ettevõtjate nõustaja Kuldar Leis.

SEIKi vedaja, Värska ettevõtja Margus Karro, loodab, et ettevõtlusfoorum on sissejuhatus suuremale ettevõtlusüritusele Setomaal.

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt