Mait Kraun • 22. november 2017 • 1 min
Jaga lugu:

Alkoholimüüja käive kasvas poole võrra

Alkohol.
Alkohol.  Foto: Raul Mee, Äripäev

Alkoholimüüja Alkotrend kasvatas oma müügitulu poole võrra, aga kasum langes 15 protsenti. Ettevõte laieneb jõuliselt.

Äripäeva infopanka jõudnud ettevõtte majandusaasta aruandest selgub, et toidukaupade, jookide ja tubakatoodete jaemüügiga tegeleva Alkotrend OÜ müügitulu kasvas mullu 46 protsenti, 4,82 miljoni euroni. Ärikasum langes 15 protsenti, 45 501 euroni (võrreldes eelneva aastaga).

Mullu töötas firmas keskmiselt 40 inimest ehk 8 inimest rohkem kui aasta varem. Käive töötaja kohta suurenes 17 protsenti, 120 546 euroni. Keskmine brutotasu tõusis 32 protsenti, 493 euroni kuus.

Unknown body type: x-im/content-part infopank

Tegevusaruandes oli ettevõte napisõnaline ning majandustulemusi ei kommenteerinud. „Alkotrend omab 11 poodi ja 3 neist avati 2016. aastal. Ettevõte on keskendunud jaeketi laiendamisele,“ kirjutas firma aruandes. Ka 2017. aastal plaanitakse avada mitu kauplust.

Ettevõtte omanikud on Iuliia Makarova (40 protsenti), Navigant Investments Limited Vre (30 protsenti), Stephen John Goldsmith (10 protsenti), Fidelio OÜ (10 protsenti) ja Luxintall OÜ (10 protsenti). Eelmisel ja üle-eelmisel aastal firmast dividende ei võetud.

Põhjalikumalt saab tutvuda firma majandustulemustega Äripäeva infopangas

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt