Äripäev • 7. märts 2018 kell 15:01

Riigikogu nimetas Janar Holmi riigikontrolöriks

Janar Holm  Foto: Andras Kralla

Riigikogu võttis tänasel istungil vastu otsuse, millega nimetatakse Janar Holm riigikontrolöri ametisse alates 8. aprillist, teatas riigikogu pressiteenistus.

President märkis kaaskirjas, et praegu sotsiaalministeeriumi tööala asekantslerina töötaval Janar Holmil on ligi 20aastane juhtimiskogemus. Üheksa-aastane töökogemus haridus- ja teadusministeeriumi kantslerina ning sellega kaasnenud tihe koostöö teiste ministeeriumide ja kohalike omavalitsustega on andnud talle väga hea pildi ja arusaamise riigi erinevatest poliitikavaldkondadest ja valitsemisaladest. "Janar Holmi isikuomadused, poliitikakujundamise kogemus, tegevus strateegia- ja õigusloomes ning riigieelarve planeerimisel annavad Janar Holmile tugeva baasi riigikontrolöri ülesannete täitmiseks," kirjutas president.

Otsuse poolt hääletas 64 saadikut ja vastu oli 10 saadikut.

 

Hetkel kuum