Korteriarendus valmis tempos korter päevas

23. märts 2018, 15:41
Kinnisvaraarendaja Endover Kinnisvara tegevjuht Robert Laud. Foto on tehtud Tartu mnt 56 äri- ja kortermajas.
https://www.aripaev.ee/storyimage/EA/20180323/NEWS/180329822/AR/0/AR-180329822.jpg

Lasnamäel Mustakivi teel asuva kunagise Eesti Mereakadeemia hoonest sai kaasaegne kortermaja tavapäratult kiiresti, vähem kui aastaga, kirjutab ehitusuudised.ee

Ettevõte ehitas 12-korruselises hoones välja üle 16 000 ruutmeetri kaasaegset elupinda ning 1,68-hektarilisel krundil 321 parkimiskohta. "Kogu arendusprotsess oli loomulikult pikem, aga ehitusprotsess kestis alla aasta ehk 330 päeva, mis tähendab, et valmis ligikaudu üks korter päevas," rääkis Endover Kinnisvara juhatuse liige Robert Laud.

Tempokalt renoveerida võimaldas Laudi sõnul enne ehitusloa saamist tehtud põhjalik ettevalmistustöö ja ettevõtte enda tütarfirma Metropoli Ehitus ehitusmeeskonna kasutamine. “Ehitusloa saamise ajaks oli meil väga palju planeerimistööd juba tehtud ja saime ehitusega viivitamatult alustada. Oma meeskonda kasutades on võimalik vajalikul hetkel erinevate projektide vahel prioriteete seada ja nii Vega ehitusel ka tegime. Samuti olid meeskonnas üldised arusaamad ja tööpõhimõtted juba paigas ja ei olnud vaja väljastpoolt tulnud partnerile kõike otsast peale selgitama hakata,” kirjeldas Laud.

Kokku töötas Vega maja ehitusel 1524 inimest ning 110 ettevõtet.

Loe pikemalt ehitusuudistest. 

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
23. March 2018, 15:48

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing