• Jaga lugu:

  Technopolis Ülemistel rekordiline kasumi kasv

  Vaade Ülemiste City Lõõtsa tn büroohoonest.Foto: Raul Mee

  Ülemiste City ärilinnakut arendava AS Technopolis Ülemiste puhaskasum kasvas 2017. aastal 68%, ulatudes 12 miljoni euroni. Käive kasvas 5%, ulatudes 13,6 miljoni euroni, mis on ettevõtte aegade parim tulemus.

  Technopolis Ülemiste vahendas pressiteates, et nende kulumieelne tegevuskasum EBITDA oli 8,9 miljonit eurot ning kasvas mullusega võrreldes 4,3%. ASi omakapital moodustas aruandeperioodi lõpus 68,4 miljonit eurot.
  „2017. aasta oli ettevõtte ajaloo edukaim, sellele andis hoogu eelkõige üüripindade kõrge täituvus ja tulemusrikas teenuste müük,“ ütles Technopolis Ülemiste juhatuse esimees Gert Jostov. Ülemiste Citys on üüripinds ca 72 000m².
  Mullu jõudsid lõpule detailplaneeringu muudatused ning nüüd saab ettevõte rajada Suur-Sõjamäe, Lõõtsa, Ääsi ja Valukoja tänava vahelisele 4,41 ha alale kaheksa uut büroohoonet kogumahus 80 000 m² ja kaks uut 500-kohalist parkimismaja. Hoonestuse investeerimisotsust ei ole veel langetatud, lisas ettevõte.
  Technopolis Ülemiste on endise Dvigateli tehase territooriumile loodud linnaosa Ülemiste City suurarendaja. Linnakus tegutseb üle 300 ettevõtte ning seal töötab ca 8000 inimest. Technopolis Ülemiste kuulub 51 protsendiga Soome börsifirmale Technopolis Plc ning 49 protsendiga Mainor Ülemistele.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Sille Pettai: rohepööre vajab heas mõttes survet
Me ei saa eeldada, et ühiskonna meel muutub pelgalt riigi võetud rohepöörde eesmärkide najal. Vajame sotsiaalset ja seadusandlikku survet ning raami, kirjutab SmartCapi fondijuht Sille Pettai Äripäeva idufirmade portaalis foundME.
Me ei saa eeldada, et ühiskonna meel muutub pelgalt riigi võetud rohepöörde eesmärkide najal. Vajame sotsiaalset ja seadusandlikku survet ning raami, kirjutab SmartCapi fondijuht Sille Pettai Äripäeva idufirmade portaalis foundME.
USA aktsiate pika mõõnaperioodi lõpetas rallinädal
USA peamine börsiindeks S&P 500 tõusis täna 2,47% ja tänasega lõppenud nädalal 6,5%, lõpetades seitsmenädalase langusperioodi.
USA peamine börsiindeks S&P 500 tõusis täna 2,47% ja tänasega lõppenud nädalal 6,5%, lõpetades seitsmenädalase langusperioodi.
Pea püsti, see on normaalne kriisiaeg
Kobarkriiside raskuse all optimismi säilitamine on võimalik ja annab tugeva efekti, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Kobarkriiside raskuse all optimismi säilitamine on võimalik ja annab tugeva efekti, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Sunly juht ametnikele: otsustage ja kaitske otsuseid ka kohtus, aga lõpetage venitamine
Ehkki meretuulikud võiksid katta Eesti elektrivajaduse, pole ühtegi tuulikut veel püsti pandud. Küsimus, kas sel kümnendil selleni jõutakse, lööb asjaosalised kahte lehte.
Ehkki meretuulikud võiksid katta Eesti elektrivajaduse, pole ühtegi tuulikut veel püsti pandud. Küsimus, kas sel kümnendil selleni jõutakse, lööb asjaosalised kahte lehte.
Venemaa autovedajad virelevad siseturul
Üle kuue miljoni Venemaa veoki, mille tee välismaale on lukku keeratud, on püüdnud leida tööd siseturul, kuid kaks korda langenud transpordihinnad ei tõota midagi head: enamik autodest lihtsalt seisab, vahendab logistikauudised.ee.
Üle kuue miljoni Venemaa veoki, mille tee välismaale on lukku keeratud, on püüdnud leida tööd siseturul, kuid kaks korda langenud transpordihinnad ei tõota midagi head: enamik autodest lihtsalt seisab, vahendab logistikauudised.ee.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.