Äripäev • 18. mai 2018 kell 8:50

Sõle spordihalli altkäemaksukahtlusega juht esitas lahkumisavalduse

Sõle spordikeskuse juht Toomas Ristlaan (paremal) ja abilinnapea Mihhail Kõlvart.  Foto: Andras Kralla

Altkäemaksu võtmise süüdistusega Sõle spordihalli juht Toomas Ristlaan esitas täna Tallinna linnavalitsusele lahkumisavalduse, teatas Raepress.

Üleeile teatas keskkriminaalpolitsei, et pidas kinni Sõle spordikeskuse juhi Toomas Ristlaane, kes võttis esialgse kahtlustuse järgi ühelt keskuse kliendilt korduvalt altkäemaksu. Vastutasuks olevat ta lubanud kliendile sobivamaid ja ka soodsamaid sportimisaegu ning sujuvamat asjaajamist.

Prokuratuuri teatel algatati kriminaalasi poolteist nädalat tagasi ning sel nädalal alustati esimesi avalikke menetlustoiminguid – kahtlustatava kinnipidamisega ning temaga seotud asukohtade läbiotsimisega.

Hetkel kuum