Äripäev • 7. oktoober 2018 kell 13:00

Raadiohommikus: Stokkeri hüpe Soome turule ja parimad Äriplaani palad

Stokkeri juht Priit Prints räägib hommikuprogrammis, miks tahab ettevõte minna Soome.  Foto: Indrek Susi

Esmaspäevases Äripäeva raadio hommikuprogrammis tuleb juttu Stokkeri sisenemisest Soome turule. Mängime parimaid kilde Äriplaan 2019 esinejatelt.

Stuudiokülaline on Stokkeri juht Priit Prints, hommikuprogrammi veavad Ken Rohelaan ja Meelis Mandel.

Päev jätkub kolme saatega:

11.00–12.00 "Äripäev eetris". Millised on Eesti tippjuhtide ja omanike ootused uueks aastaks ja mida kõige rohkem kardetakse? Stuudios on Äriplaani konverentsil kohal käinud Äripäeva ajakirjanikud Birjo Must ja Allan Rajavee, kes räägivad, mida kuulsid lavalt ja mida saalis publikuks tulnud ettevõtlike inimeste käest.

13.00–14.00 "Tööstusuudised eetris". Keskendume seekord Eesti ainsale tööstusmessile "Instrutec", mis toimub 7.–9. novembrini 2018 Tallinnas. Saates on juttu Baltikumi tehnoloogia- ja tööstusmesside konkurentsiolukorrast ning sellest, millega peaks messil osalev ettevõte kindlasti arvestama. Saates lahkavad teemat Eesti Näituste projektijuht ja Instruteci peakorraldaja Epp Sultsmann ning tööstusseadmete pakkuja Abplanalp Estee tegevdirektor Jaan Lahtvee. Saadet juhib Harro Puusild.

15.00–16.00 "Lavajutud". Seekordsed lavajutud on salvestatud Infoturbe konverentsil. Saate avaloos kirjeldab Peeter Marvet (Zone.ee residenthäkker) oma kogemustele tuginedes ühe fiktiivse ettevõtte võrgu- ja infosüsteemi ning proovib IT-juhi rolli selles firmas. Teises saatepooles räägib Sandra Mikli (advokaadibüroo Sorainen jurist, isikuandmete kaitse ekspert) isikuandmete kaitse üldmäärusega loodud võimalustest infoturbealaste riskide maandamiseks.

Kuula raadiot otse SIIT.

Hetkel kuum