• Jaga lugu:

  Raadiohommikus: Stokkeri hüpe Soome turule ja parimad Äriplaani palad

  Stokkeri juht Priit Prints räägib hommikuprogrammis, miks tahab ettevõte minna Soome.Foto: Indrek Susi

  Esmaspäevases Äripäeva raadio hommikuprogrammis tuleb juttu Stokkeri sisenemisest Soome turule. Mängime parimaid kilde Äriplaan 2019 esinejatelt.

  Stuudiokülaline on Stokkeri juht Priit Prints, hommikuprogrammi veavad Ken Rohelaan ja Meelis Mandel.
  Päev jätkub kolme saatega:
  11.00–12.00 "Äripäev eetris". Millised on Eesti tippjuhtide ja omanike ootused uueks aastaks ja mida kõige rohkem kardetakse? Stuudios on Äriplaani konverentsil kohal käinud Äripäeva ajakirjanikud Birjo Must ja Allan Rajavee, kes räägivad, mida kuulsid lavalt ja mida saalis publikuks tulnud ettevõtlike inimeste käest.
  13.00–14.00 "Tööstusuudised eetris". Keskendume seekord Eesti ainsale tööstusmessile "Instrutec", mis toimub 7.–9. novembrini 2018 Tallinnas. Saates on juttu Baltikumi tehnoloogia- ja tööstusmesside konkurentsiolukorrast ning sellest, millega peaks messil osalev ettevõte kindlasti arvestama. Saates lahkavad teemat Eesti Näituste projektijuht ja Instruteci peakorraldaja Epp Sultsmann ning tööstusseadmete pakkuja Abplanalp Estee tegevdirektor Jaan Lahtvee. Saadet juhib Harro Puusild.
  15.00–16.00 "Lavajutud". Seekordsed lavajutud on salvestatud Infoturbe konverentsil. Saate avaloos kirjeldab Peeter Marvet (Zone.ee residenthäkker) oma kogemustele tuginedes ühe fiktiivse ettevõtte võrgu- ja infosüsteemi ning proovib IT-juhi rolli selles firmas. Teises saatepooles räägib Sandra Mikli (advokaadibüroo Sorainen jurist, isikuandmete kaitse ekspert) isikuandmete kaitse üldmäärusega loodud võimalustest infoturbealaste riskide maandamiseks.
  Kuula raadiot otse SIIT.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Andres Viia, Jüri Jõema: vajadus tarkvaraarendajate järele kasvab hüppeliselt
Värske prognoosi kohaselt on info- ja kommunikatsioonitehnoloogia (IKT) valdkonnas lähiaastail näha tugevalt kasvavat vajadust tarkvara- ja IKT-süsteemide arendajate järele. Neil ametialadel on juba praegu märkimisväärne katmata vajadus, kirjutavad OSKA analüütik Andres Viia ja Eesti Infotehnoloogia ja Telekommunikatsiooni Liidu nõunik Jüri Jõema.
Värske prognoosi kohaselt on info- ja kommunikatsioonitehnoloogia (IKT) valdkonnas lähiaastail näha tugevalt kasvavat vajadust tarkvara- ja IKT-süsteemide arendajate järele. Neil ametialadel on juba praegu märkimisväärne katmata vajadus, kirjutavad OSKA analüütik Andres Viia ja Eesti Infotehnoloogia ja Telekommunikatsiooni Liidu nõunik Jüri Jõema.
Ekspress Grupp kutsub aktsionäre kinnitama optsiooniprogrammi
Täna teatas Ekspress Grupp börsile, et ettevõtte juhatus teeb aktsionäridele ettepaneku võtta otsus vastu erakorralist üldkoosolekut kokku kutsumata.
Täna teatas Ekspress Grupp börsile, et ettevõtte juhatus teeb aktsionäridele ettepaneku võtta otsus vastu erakorralist üldkoosolekut kokku kutsumata.
Elmo Rent ja Telia toovad 5G tehnoloogia kaugjuhitavasse sõiduautosse
ELMO Rendi arendatav kaugjuhitavat tehnoloogiat kasutav lahendus võimaldab elektriauto kliendini toimetada ja vajadusel ümber parkida ilma juhi füüsilise kohalviibimiseta masinas. 5G võrku kasutades on auto ja kaugjuhtimispuldi vahel tekkiv viiteaeg minimaalne, mis parandab oluliselt reageerimisaega.
ELMO Rendi arendatav kaugjuhitavat tehnoloogiat kasutav lahendus võimaldab elektriauto kliendini toimetada ja vajadusel ümber parkida ilma juhi füüsilise kohalviibimiseta masinas. 5G võrku kasutades on auto ja kaugjuhtimispuldi vahel tekkiv viiteaeg minimaalne, mis parandab oluliselt reageerimisaega.
Mainorist lahkunud tippjuhid kohtusid Sõõrumaa juures
Taasiseseisvunud Eesti ühe mõjukaima äripere Pärnitsate loodud Mainori kontsernis Ülemiste Cityt arendavate juhtide koosseisus toimusid mullu olulised muutused, kui ameti pani maha kaks juhatuse liiget.
Taasiseseisvunud Eesti ühe mõjukaima äripere Pärnitsate loodud Mainori kontsernis Ülemiste Cityt arendavate juhtide koosseisus toimusid mullu olulised muutused, kui ameti pani maha kaks juhatuse liiget.