• Jaga lugu:

  Raadiohommikus: ettevõtete heategevus

  Kristjan Peäske (Restoran Leib)Foto: Terje Lepp

  Teisipäeval on hommikuprogrammi külaline restorani "Leib" asutaja Kristjan Peäske, kellega räägime heategevusest.

  Teine külaline on eksportiva väikefirma Bold Tuesday asutaja ja disainer Kairi Kuuskor.
  Saadet juhivad Hando Sinisalu ja Kaspar Allik.
  Päev jätkub kolme saatega:
  11.00–12.00 "Investor Toomase tund". Saates räägib ülikooli õppejõud ja investor Kristjan Liivamägi, kuidas ta Mustamäe korteris üles kasvanud noormehena saavutas viie aastaga finantsvabaduse ja kuidas temast sai investor. Kuidas kujunes investeerimisest kirg, mida Liivamägi lubab elu lõpuni teha? Mida õpetas talle viimane kriis? Millised on ühisrahastusprojektid, millest ta kauge kaarega mööda käib? Mis turu languse ajal esimese asjana protfellist välja lendavad? Nende ja paljude teiste küsimuste üle arutlevad saates börsitoimetuse ajakirjanikud Kaspar Allik ja Liina Laks.
  13.00–14.00 "Tulevikuäri". Seekordses saates kõneleme plokiahela tehnoloogiast ehk sellest, mida see ikkagi tähendab ning millistes valdkondades võiks see tulevikus kasutust leida, seda ka kaugemale kui krüptorahandus. Saates on külas arenguseire keskuse uuringute juht Meelis Kitsing ning Eversheds Sutherland Ots & Co partner Risto Rüütel. Saatejuht on Priit Pokk.
  15.00–16.00 "Äripäeva TOP". E-kaubandus on kiirelt suurenev trend, kasv on 30%. Sellele vaatamata on valdkonna regulatsioonides puudujääke. Mida muuta, arutavad Mobipunkt OÜ juht Sanders Skorik ja KPMG ärinõustaja Tarmo Toiger. Saadet juhib Juuli Nemvalts.
  Kuula raadiot otse SIIT.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Kõigepealt tuleb energiakriisis nina ette vaadata
Suure pildi, pika vaate jmt epiteetide pruukimine ei asenda vajadust lahendada akuutne kriis elektriarvetega siis, kui vaja, ja nii, nagu vaja, nimetades seejuures asju õigete nimedega, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Suure pildi, pika vaate jmt epiteetide pruukimine ei asenda vajadust lahendada akuutne kriis elektriarvetega siis, kui vaja, ja nii, nagu vaja, nimetades seejuures asju õigete nimedega, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Luksuskaupade tootjad panid Euroopa turud tõusma
Euroopa aktsiaturud on pärast teisipäevast langust kolmapäeval stabiliseerunud ja veidi tõusnud. Sellele on kaasa aidanud luksuskaupade tootjate tugevad kvartalitulemused, vahendab Reuters.
Euroopa aktsiaturud on pärast teisipäevast langust kolmapäeval stabiliseerunud ja veidi tõusnud. Sellele on kaasa aidanud luksuskaupade tootjate tugevad kvartalitulemused, vahendab Reuters.
Elcogen ehitab korealastele 75miljonise vesinikutehase
Tallinnas Ülemiste linnakus kütuseelemente tootev Elcogen sõlmis kokkuleppe Lõuna-Korea Uljini maakonna ja Next Energy Corporationiga Koreasse tehase ehitamiseks.
Tallinnas Ülemiste linnakus kütuseelemente tootev Elcogen sõlmis kokkuleppe Lõuna-Korea Uljini maakonna ja Next Energy Corporationiga Koreasse tehase ehitamiseks.
Kaido Fridolin lahkus Oma Ehitaja juhtimisest
Oma Ehitaja üks omanikke Kaido Fridolin lahkus eelmisel nädalal ettevõtte juhtimisest ja jätkab ettevõttes nõukogu liiknena.
Oma Ehitaja üks omanikke Kaido Fridolin lahkus eelmisel nädalal ettevõtte juhtimisest ja jätkab ettevõttes nõukogu liiknena.