Äripäev • 15. oktoober 2018 kell 14:25

Raadiohommikus: ettevõtete heategevus

Kristjan Peäske (Restoran Leib)  Foto: Terje Lepp

Teisipäeval on hommikuprogrammi külaline restorani "Leib" asutaja Kristjan Peäske, kellega räägime heategevusest.

Teine külaline on eksportiva väikefirma Bold Tuesday asutaja ja disainer Kairi Kuuskor.

Saadet juhivad Hando Sinisalu ja Kaspar Allik.

Päev jätkub kolme saatega:

11.00–12.00 "Investor Toomase tund". Saates räägib ülikooli õppejõud ja investor Kristjan Liivamägi, kuidas ta Mustamäe korteris üles kasvanud noormehena saavutas viie aastaga finantsvabaduse ja kuidas temast sai investor. Kuidas kujunes investeerimisest kirg, mida Liivamägi lubab elu lõpuni teha? Mida õpetas talle viimane kriis? Millised on ühisrahastusprojektid, millest ta kauge kaarega mööda käib? Mis turu languse ajal esimese asjana protfellist välja lendavad? Nende ja paljude teiste küsimuste üle arutlevad saates börsitoimetuse ajakirjanikud Kaspar Allik ja Liina Laks.

13.00–14.00 "Tulevikuäri". Seekordses saates kõneleme plokiahela tehnoloogiast ehk sellest, mida see ikkagi tähendab ning millistes valdkondades võiks see tulevikus kasutust leida, seda ka kaugemale kui krüptorahandus. Saates on külas arenguseire keskuse uuringute juht Meelis Kitsing ning Eversheds Sutherland Ots & Co partner Risto Rüütel. Saatejuht on Priit Pokk.

15.00–16.00 "Äripäeva TOP". E-kaubandus on kiirelt suurenev trend, kasv on 30%. Sellele vaatamata on valdkonna regulatsioonides puudujääke. Mida muuta, arutavad Mobipunkt OÜ juht Sanders Skorik ja KPMG ärinõustaja Tarmo Toiger. Saadet juhib Juuli Nemvalts.

Kuula raadiot otse SIIT.

Hetkel kuum