Jaga lugu:
Uudised
Ainult tellijale

Eesti Panga president: majandus on väga heas seisus, aga ...

Eesti Panga president Madis Müller hoiatas Äripäeva raadio hommikuprogrammis, et Eesti majandus on väga heas seisus, kuid valesti laenamine ning majanduse ergutamine riigi liigsete kuludega võib viia ülekuumenemiseni.

Madis Müller  Foto: Liis Treimann

Samuti rõhutas Müller vajadust koguda heal ajal riigikassasse reserve, et majandusolukorra halvenedes oleks millegi abil majandust elavdada. Nii oleks võimalik tagada stabiilsemad sissetulekud ning vältida olukordi, kus kriisi ajal toimub drastiline palkade vähenemine.

Telli Äripäev

Äripäeva tellijal on ligipääs:
Äripäeva raadio­saadetele
kõigile artiklitele ja TOPidele
investor Toomase nõuannetele
Äripäeva Infopanga hõbepaketile
Vaata seoseid nende isikute ja firmadega:
Jaga lugu:
Hetkel kuum