Kristjan Pruul • 14. juuni 2019 kell 8:42
Uudised
Ainult tellijale

Eurotsoon saab oma eelarve

Portugali rahandusminister ja eurogrupi president Mario Centeno (keskel) teatas üksmeele saavutamisest euroala eelarve puhul.  Foto: AFP/Scnapix

Euroala rahandusministrid andsid heakskiidu euroalale oma eelarvevahendi loomiseks, kava esitatakse euroala riigipeade tippkohtumisele kinnitamiseks. Praegu ei ole teada selle suurus ega finantseerimise viis.

"Eurogrupp leppis kokku euroala eelarve rajamises, mille abil finantseerida struktuurireforme ja avaliku sektori investeeringuid lähtuvalt prioriteetidest, mille me ühiselt kokku lepime," ütles euroala rahandusministrite nõukogu president Mario Centeno reede hommikul sotsiaalmeedia vahendusel.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum