Äripäev • 22. juuli 2019 kell 8:51
Uudised
Ainult tellijale

Kinnisvaraeksperdid ootavad Koplis hinnatõusu

Noblessneri sadamalinnak. "Uute majade kerkimine tõstab ka teiste lähikonna hoonete hindasid ning piirkonna üldist statistilist hinnakeskmist,” rääkis 1Partner Kinnisvara juhi Martin Vahter.  Foto: Liis Treimann

1Partner Kinnisvara viis Eesti suuremate kinnisvarabüroode ekspertide hulgas läbi uuringu, mille kohaselt prognoosib 62 protsenti vastanutest, et Tallinna piirkondadest tõusevad hinnad kõige tõenäolisemalt Koplis.

Seitsme kinnisvarabüroo ekspertide seas tehtud uuringu kohaselt prognoosis 74 protsenti vastanutest, et elukinnisvara hinnad tänavu Tallinnas üldiselt tõusevad. Peale Kopli ootab 39 protsenti vastanutest hinnatõusu Lasnamäel ning 33 protsenti Mustamäel.

    Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum