Uudised
Ainult tellijale

Hooldusfirmad loodavad abi koristusrobotitelt

Foto: unsplash

Äripäeva Infopanga koostatud kinnisvarahalduse ja -hoolduse III kvartali raportist joonistuvad taas kõige selgemini välja probleemid tööjõuga. Osaliselt loodetakse seda leevendada koristusrobotite toel, kirjutab kinnisvarauudiste portaal.

Kinnisvarahalduse ja –hoolduse III kvartali raportis osalenud valdkonna ettevõtete juhid nimetavad oma tegevusala enim mõjutavate riskidena eelkõige tööjõu puudust. Selle toob välja 75% vastanutest. Ülejäänud riskidena tuuakse välja turu üldine olukord, finantssektor, poliitika ja seadusandlus.

Telli Äripäev

Äripäeva tellijal on ligipääs:
Äripäeva raadio­saadetele
kõigile artiklitele ja TOPidele
investor Toomase nõuannetele
Äripäeva Infopanga hõbepaketile
Hetkel kuum