Riina Jussila • 22. november 2019 kell 14:07
Uudised
Ainult tellijale

Ettevõtja: elu olgu nagu hea raamat, mitte piinav teos, mida lugeda ei suuda

Mida lihtsam on teid endast välja viia, mida rohkem asju teid närvi ajab, seda rohkem te omaenese negatiivsetes minevikukogemustes kinni olete – nii usub Lõuna-Aafrika Vabariigis sündinud ja Kanadas elav ettevõtja ja koolitaja Eric Edmeades.

Koolitaja Eric Edmeades (vasakul) ja Edu Akadeemia juht Roland Tokko, kelle eestvedamisel ja JCI maailmakongressi raames Saku Suurhallis motivatsioonipäev “Better You” aset leidis.   Foto: Kersti Niglas

Edmeades esines JCI maailmakongressi raames Saku Suurhallis, kirjutab 22.11 Äripäeva tellijatele ilmunud JCI World Congressi erileht nimega Puhta Maailma Päev.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum