Äripäev • 8. jaanuar kell 12:26
Uudised
Ainult tellijale

Pank tõttab proviisoritele appi

LHV kinnitas valmisolekut muuta uute apteekide rajamise ja ketiapteekide väljaostmise rahastamist proviisoritele kättesaadavamaks. LHV Panga ja Eesti Proviisorite Koja kohtumisel arutati proviisorite laenuvõimalusi.

Apteegireform peaks teoks saama 1. aprillil.  Foto: Raul Mee, Eiko Kink

„Oleme otsustanud teha proviisoritele rahastuse kättesaadavaks – kuivõrd proviisorite rajatavad apteegid on ettevõtetena küll uued, kuid nimetatud asukohtades on apteegid enamasti tegutsenud juba pikemat aega, siis sellega seoses on apteekide alustamise risk suhteliselt madal,“ selgitas pressiteates LHV Panga ettevõtete panganduse juht Indrek Nuume pärast kohtumist Eesti Proviisorite Kojaga.

    Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum