Allan Rajavee • 24 jaanuar 2020
Uudised
Ainult tellijale

Aasta iduinvestor: Eesti jäärapäiseid iduettevõtjaid majanduslangus ei kõiguta

LIFT99 ja Startup Estonia esimest korda korraldatud start-up-auhindade üleandmisel pärjati Gerri Kodres (paremal) aktiivse rahapanustamise eest aasta investori tiitliga.   Foto: Andras Kralla

Kuigi iduettevõtete investeeringute suurused sõltuvad lähiaastail majandusest, on edukatest Eesti idufirmadest välja kasvanud põlvkond, kelle värsked ideed ja algatused kindlustavad sektori jätkusuutlikkust ka raskel ajal, kinnitas aasta investoriks valitud Gerri Kodres.

Viimastel aastatel riskikapitalifondi United Angels VC arendamisele pühendunud Kodres ütles Äripäeva hommikuprogrammis, et Eestist alguse saanud iduettevõtted on suutnud kiiresti saavutada positiivse rahavoo.

    Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum