Priit Pokk • 2 veebruar 2020
Uudised
Ainult tellijale

Nädala lood: viirusehirm, kõmuline kinnisvaravangerdus ja suur investeerimispidu

Maailma Terviseorganisatsioon (WHO) kuulutas koroonaviiruse leviku pärast neljapäeval välja globaalse hädaolukorra.  Foto: AP/Scanpix

Tulemuste hooaja tippajal kogunesid rohkem kui pooltuhat investeerimishuvilist Kultuurikatlasse, et rääkida raha kasvatamisest. Samal ajal kirjutas Äripäev veel sel nädalal mitmest teisest teemast: näiteks sellest, kuidas ohtlik viirus eestlaste ettevõtmistele põntsu paneb.

Teisipäeval kirjutasime, et Hiinas leviv koroonaviirus mõjutab seal tootvaid Eesti ettevõtjaid alates järgmisest nädalast, kui tehased peaks pärast pikki nädalaid kestnud uusaastapidustusi taas tööle hakkama. Seda aga ei juhtu, sest inimestel on keelatud kodudest lahkuda.

    Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum