Claudia Andros • 5. veebruar 2020 kell 18:42
Uudised
Ainult tellijale

Parima perefirma juht tänas majanduskriisi: kasvasime poole suuremaks

Masuaeg oli mõnele ettevõtjale pigem kasulik, tõdes pereettevõtte tiitli saanud Juta ja Kaido OÜ.   Foto: Liis Treimann

Maikrahvi restorani uksest reistreerimislauani on tekkinud pikk järjekord. Kogunenud piduliste uudishimulikud silmad liuglevad õhtusöögilaudadelt lava poole, kust üsna varsti kõlavad võitjate nimed. Algamas on EVEA tunnustusõhtu.

Kolmapäeva õhtul andis Eesti Väike- ja Keskmiste Ettevõtjate Assotsiatsioon (EVEA) üle tunnustused parimatele ettevõtjatele ja valis ettevõtja sõbra. Pidulik üritus algas külaliste kogunemisega saali, mis lõhnas laeni hea toidu järgi. Avakõne ei lasknud end kaua oodata, sõna võttis EVEA president Heiki Rits.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum