Jaanus Vogelberg • 12 veebruar 2020
Uudised
Ainult tellijale

Aab peab riigikontrolli karmi kriitikat liialdatuks

Riigihalduse minister Jaak Aab  Foto: Andras Kralla/Äripäev

Riigihalduse ministri Jaak Aabi sõnul on hoolimata riigikontrolli kriitikast riigil siiski kinnisvarainvesteeringutest "suur pilt" olemas.

Riigikontrolli täna avaldatud audit andis karmi hinnangu – nii rahandusministeeriumil kui ka teistel riigiasutustel puudub terviklik ülevaade ellu viidud ja pooleliolevatest investeeringutest. Samuti puudub riigiasutustel teadmine, kui palju nende haldusala investeeringud maksma on läinud. Audit keskendus investeeringutele hoonetesse ja rajatistesse, ülevaate fookusest jäid välja näiteks IT-investeeringud ja asjade soetamised.

    Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum