Kristel Härma • 12. märts 2020 kell 13:01
Uudised
Ainult tellijale

Hanschmidt ja Anderson panid panuse kaugmeditsiinile

Viveo Healthi juht Raul Källo tõdes, et nende valdkonnas praegu investeeringutega muret ei ole.  Foto: Viveo Health

Telemeditsiiniettevõte Viveo Health kaasas 2 miljonit eurot investeeringuid teiste seas Tallinki suuraktsionärilt Ain Hanschmidtilt ja Graanul Investi suuraktsionärilt Anders Andersonilt. Videosilla teel arstiabi pakkumisega püütakse ohjata ka koroonaviiruse levikut haigla ootesaalis.

Viveo Healthi asutaja ja juht Raul Källo tõdes, et ehkki koroonaviirust nemad ei ravi, aitavad nad selle levikut tõkestada sellega, et viivad arstiabi vajavad inimesed haiglate ootesaalidest ära. Nii ei pea tervisehädaga inimesed panema end koroonaviirusega nakatumise ohtu.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum