Eliisa Matsalu • 28. aprill kell 10:43
Uudised
Ainult tellijale

Hädas korteriomanikud said kaela kinnisvaraärika võla

Keila Päikeseelamu elanikele paistis raske olukord juba lahenevat, kuid kriis ajas asjad uuesti keeruliseks.  Foto: Andras Kralla/Äripäev

Uusarendusse kodu ostnud omanikud võtsid hätta sattunud arendaja pankrotimenetluse kaudu üle, kuid said kaasavaraks ärimehe Kristjan Silla võetud üle poole miljoni euro suuruse laenu. Kummalisel kombel oli see aga kõige mõistlikum viis, kuidas kinnisvaraõudukast pääseda.

Äripäev on kirjutanud nn Keila kinnisvaraõudukast, kus inimesed ostsid omale heas usus Päikeseelamu-nimelisse uusarendusse korterid ja kolisid neisse juba sissegi, kuid arendaja ja ehitusfirma läksid omavahel tülli ja kortermaja lõplikult valmis ei saanudki.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum