Rivo Sarapik • 28. aprill kell 12:59
Uudised
Ainult tellijale

Idufirmad said investoritelt külma, aga mitte ainult

"Kõik Eestis asuvad Eesti ja Baltikumi strateegiaga fondid jätkavad investeerimist ka praegusel kriisiajal," selgitas Eesti Era- ja Riskikapitali Assotsiatsiooni juht Margus Uudam.  Foto: Eiko Kink

Muutunud olud tõid Eesti idufirmadele korraga nii külma duši kui ka lootuskiire – osa iduettevõtteid jäi neile juba lubatud rahast ilma, kuid samas otsivad investorid endiselt kasvavaid ettevõtteid ja edukaid ärisid. Ühtlasi on selgumas kriisikindla ettevõtte mudel.

Värskest Eesti idufirmade seas tehtud küsitlusest tuli välja, et igal viiendal on investorid välja lubatud raha tagasi kutsunud. „See on väga halb toon, kui tingimused on juba kokku lepitud, paber laual ja hakatakse allkirja tagasi kutsuma,“ selgitas Eesti Startupi Juhtide Klubi asepresident Sten Tamkivi Äripäeva raadiole. „Õnneks on seda olnud vähe.“

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum