Priit Pokk • 4. juuli kell 7:43
Uudised
Ainult tellijale

Ott Kiivikase esimene poolaasta investeerimismaailmas: Hein andis tõuke, Wirecard ja Hertz tekitasid hasarti

Kulturisti Ott Kiivikase jaoks muutus Tallinna börs kiiresti liiga igavaks ning seetõttu hakkas panustama ka välismaistel börsidel.  Foto: Raul Mee

Kulturist Ott Kiivikase alustas investeerimist tänu Raivo Heinale, keda ta treenib. Kuid see pole veel kõik: hiljuti pöördus tema poole üllatava ettepanekuga teine tuntud investor Jaak Roosaare ning pakkus talle eriti magusat diili.

Kiivikas rääkis reedel alanud InvesteerimisFestivalil, et tema teekond sai alguse alles hiljuti, märtsikuus. Tee sõtkus sisse kogenud investor Raivo Hein, kes võttis teda appi keha vormima. Vastutasuks sokutas Hein Kiivikasele muu hulgas kaasa Jaak Roosaare „Rikkaks saamise õpiku“.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum