Kristel Härma • 8. juuli kell 10:00
Uudised
Ainult tellijale

Eesti idufirma paneb tõukerattad müüki

Kristjan Maruste loodud Comodule alustas riistvaraga, mis lülitab sõidukid internetti. Sel aastal hakkas ettevõte ise ka elektrilisi tõukerattaid tootma ja Tuule brändi all välja rentima.  Foto: Liis Treimann

Eestis elektrilisi tõukerattaid tootev ja välja rentiv Tuul töötab nüüd lisaks selles suunas, et hakata sel hooajal oma tõukerattaid eraklientidele ka müüma.

"Kuna kliendid on andnud tagasisidet, et nad soovivad tõukeratast osta, siis käib töö ka erakliendi müügi suunal," märkis Tuule teenusejuht Kai-Lii Merisalu. "Loodetavasti saame sellel hooajal juba personaalse brändinguga tõukerattad müüki panna, kuid eks aeg näitab,“ lisas Merisalu.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum