Äripäev • 6. august kell 12:22
Uudised
Ainult tellijale

Tallinna korteri keskmine ruutmeetri hind näitas juulis langust

Kortermaja Tallinnas.  Foto: Andras Kralla

Juulis tõusis Tallinna korterite müügitehingute arv võrreldes varasema kuuga viis protsenti, kuid keskmine ruutmeetri hind langes seitse protsenti, 1986 euroni, analüüsib 1Partner Maa-ameti statistikat.

1Partner Kinnisvara juhi Martin Vahteri sõnul ületas Tallinna korteri keskmine ruutmeetri hind 2000 eurot esimest korda täpselt aasta tagasi juulis ning on vahepeal pigem üle selle tasemel olnud. “Tänavu juulis läbiviidud kinnisvaraekspertide uuring näitab, et pooled vastanud usuvad, et pealinna korteri ruutmeeter maksab aasta lõpus üle ning pooled, et alla 2000 euro. Eks ta aasta lõpus selle numbri juures ongi ning suuri kõikumisi ei ole oodata,” ütles Vahter.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum