Ken Rohelaan • 4. september 2020 kell 12:16
Uudised
Ainult tellijale

Läti pangad kaotasid 6 kuuga rohkem kui poole kasumist

Sarnaselt Eestiga on Läti panganduse suurimad tegijad Rootsi pangad Swedbank ja SEB.  Foto: Erik Prozes

Läti pangandussektor teenis tänavu esimese poolaastaga 47,3 miljonit eurot kasumit, mis on mullu sama perioodiga võrreldes 62,8 protsenti väiksem summa, vahendab Läti rahvusringhääling sealse finantssektori assotsiatsiooni FNA andmeid.

FNA (finanšu nozares asociācija) krediidikomisjoni üks juhtidest Karlis Danevics ütles, et koroonapandeemia tekitatud ülemaailmne kriis erineb eelnevatest. Tema sõnul oli teises kvartalis ettevõtjate seas näha erinevaid trende – osa sai kasvada ja kasutas võimalust tegevust laiendada või uusi ärisid omandada, samas kui teised pidid kriisi tõttu otsima uusi võimalusi

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum