Äripäev • 20. september kell 12:00
Uudised
Ainult tellijale

Raadiohommikus: kui suure löögi ärile põhjustab alkoholimüügi keeld

Kultuuriklubi Uus Laine omanikud Tõnis Hiiesalu (tumedas, baarileti taga paremal), Madis Ligema (baarileti ees), Eerik Nõlvaku (hallis, vasakul), juhataja Liisa Loveless.  Foto: Liis Treimann

Valitsus keelab alates 25. septembri ööst öise alkoholimüügi, baarides, ööklubides, hotellides ja restoranides. Kuidas selline keeld mõjutab ettevõtjaid, küsime esmaspäeval Äripäeva raadio hommikuprogrammis veebruaris Tallinnas uksed avanud klubi Uus Laine juhatuse liikmelt Madis Ligemalt.

Pärnu linnapea Romek Kosenkraniusega räägime ideest lüüa tulumaks kaheks ehk anda kohalikele omavalitsustele võimalus ise otsustada, kui suur võiks olla konkreetse omavalitsuse elaniku tulumaksukoormus ning milliseid kohalikke makse võiks näiteks Pärnus kehtestada, kui omavalitsusel oleks selles osas vabad käed. Lisaks uurime, kuidas Pärnu ettevõtlus majanduslanguse tingimustes hakkama saab.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum