Rivo Sarapik • 1. oktoober 2020 kell 9:23
Uudised
Ainult tellijale

Ehitusfirma juht: hulk hullemaid aegu on üle elatud

"Kurb on see, et ikka räägitakse kriisist," rääkis Äriplaani konverentsil intervjuus ehitusettevõtja Mait Mäe.  Foto: Andras Kralla

Ehitusettevõtte Koda Ehitus omanik ja juht Mait Mäe rääkis Äriplaani konverentsil, et nende suurus ehk väiksus on nende tugevus kriisis – saab kiirelt ja paindlikult reageerida muutustele ja suur tööde mahu kukkumine, mida osa ehitusfirmasid koges, ei löönud neid nii valusalt.

Eelmisel aastal kasvas ettevõtte käive kümnendiku võrra, 3,3 miljoni euroni. Intervjuus räägib Mait Mäe, miks ta tulevikku ehituses optimistlikult näeb ning kriisiga hirmutamine teda kurvastab, aga ka ehitussektori väljavaadetest lähiaastail.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum