Harro Puusild • 17. oktoober kell 5:00
Uudised
Ainult tellijale

Tööstur: kriis näitas, kui habras on kasvav Eesti majandus

Metallitööstuse Radius Machining tootmisjuhi Erko Luhaääre sõnul on kriis ettevõttele näidanud, kui habras ja kergelt mõjutatav on kasvav Eesti majandus.

Radius Machiningu tootmisjuht Erko Luhaäär  Foto: Tööstusuudised.ee

oErko Luhaäär ütles Tööstusuudiste korraldatud tootmisjuhtide küsitlusele vastates, et talle kui tootmisjuhile oli tervisekriis unikaalne ja esmakordne kogemus. "Tekkinud olukord, kus olulised võtmeisikud töötasid kodukontoris, aga tootmine jätkus põhimõtteliselt endises rütmis, õpetas probleeme ja igapäevaseid küsimusi lahendama mõnevõrra teistmoodi," rääkis Luhaäär. Lisaks toob Luhaäär intervjuus välja kolm olulist arendust, mis ettevõttel parajasti käsil on.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum