Kristjan Pruul • 3. detsember 2020 kell 10:35
Uudised
Ainult tellijale

Maaelu sihtasutuse järel on kriisimeetmete pärast sihikul KredEx

KredExi juhi Ivo Kuldmäe sõnul on riigikontrolli auditis vasturääkivusi ning olulistest faktidest mööda vaatamist.  Foto: Liis Treimann

KredExile 2020. aasta riigi lisaeelarvega eraldatud pea miljardi euro erakorraliste kriisilaenude ja käenduste laialijagamise kriteeriumid ning eesmärgid on olnud ähmased, leiab riigikontroll KredExi koroonakriisi mõju leevendamise meetmeid puudutavas ülevaates.

Edasiste laenude-käenduste jagamine vajab oluliselt selgemaid reegleid, et tagada sihtrühma kuuluvate ettevõtete võrdne kohtlemine ning riigi raha parimal viisil kasutamine, rõhutas riigikontroll teate vahendusel.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum