Alyona Stadnik • 13. detsember 2020 kell 5:00
Uudised
Ainult tellijale

"Minust sai kogemata ettevõtja"

Krakuli juhatuse esimees Jaan Hendrik Murumets alustas oma teekonda ettevõtjana 25aastasena. Tänavu ehk neli aastat hiljem sai ta Eesti parima noore ettevõtja tiitli.  Foto: Andras Kralla

Asjade interneti ja autonoomsete süsteemide lahendusi arendav Krakul OÜ oli tänavu Gaselli edetabelis. Kiiresti kasvava ettevõtte ühe omaniku Jaan Hendrik Murumetsa sõnul sai tema teekond aga alguse juhuslikult.

Murumets ütleb, et üritab ettevõtja ja juhina käituda alati õiglaselt ja ausalt. "Ütlen, mida mõtlen, ja teen seda, mida luban," märgib Murumets, kes pälvis tänavu kaubandus-tööstuskoja ja Swedbanki korraldatud Eesti parimate ettevõtete auhinnagalal aasta noore ettevõtja tiitli.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum