Äripäev • 8. aprill kell 11:00
Uudised
Ainult tellijale

Tuntud IT-firma sai uue juhi Omnivast

Andre Veskimeister asus aprillist tööle uues ettevõttes.  Foto: Raul Mee

Tehnoloogiaettevõtte Icefire’i nõukogu nimetas aprillist ettevõtte juhatuse esimeheks Andre Veskimeistri, kes on eelnevalt töötanud Omnivas Baltikumi pakiäri juhina ning 8 aastat Ekspress Grupis juhatuse liikme ja hiljem nõukogu esimehena.

Andre Veskimeistri sõnul on Icefire olnud aastaid väga hea mainega arendusfirma mitte ainult Eesti turul, vaid ka kaugemal. „Ma näen fintech-sektoris lähiaastatel väga suuri arenguid ja potentsiaali. Finantsteenuste ja e-kaubanduse rahvusvahelistumine ning krüptovaluutade oodatud esiletõus toovad kaasa selle sektori kiire kasvu,“ sõnas Veskimeister.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum