Äripäev • 15. aprill kell 6:12
Uudised
Ainult tellijale

Idufirma toob Eestisse Hollywoodi mängufilmi võtted

Synctuitioni asutaja Allan Eesmaa.   Foto: Synctuition

Hollywoodi stuudio Aldamisa Entertainment sõlmis kokkuleppe Eesti tehnoloogiaettevõttega Synctuition. Koostöö eesmärk on toota täispikk mängufilm vaimse tervise teemal koos 3D-heliefektidega. Filmi käsikiri loodi eestlaste poolt – Synctuitioni meeskonna ühisloome tulemusel. 90 protsenti võtetest toimub Eestis. Võtted algavad suvel.

Hollywoodi stuudio Aldamisa Entertainment on toonud kinolinadele mitmeid kassahitte nagu Chef (2014), Sin City (2014) ning The Whistleblower (2011). Uue filmi esilinastus toimub 2022. aastal ning filmi leviku eest vastutavad Timothy Swain ja Sergei Bespalov.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum