• Jaga lugu:

  Raadiohommikus: külmast Pekingist kuuma kodubörsini

  Suurtööstur ja investor Neinar Seli.Foto: Raul Mee

  Nädala viimases raadiohommikus teeme kaugekõne Pekingisse ja uurime vahetuid olümpiamuljeid kohapeal viibivalt suurtöösturilt ning investorilt Neinar Selilt.

  Aga mitte ainult, räägime ka Seli rahapaigutustest Tallinna börsile. Sellest, kas ja miks võiks investorid kaaluda intelligentseid sisekliimasüsteeme tootva Eesti firma Airoboti aktsiaid, annab ülevaate investor Rait Kondor.
  Kuumematel börsiteemadel peatume ka Bibikovide eksperimendi ühe peategelase Roland Bibikoviga. Uurime, mis on parimad õppetunnid, mida 50 000 euro aktsiatesse paigutamine seni toonud on ning millised on investori soovitused alustajatele.
  Marge Ugezenega lahkame aga ringkonnakohtult tulnud tavatult karmi otsuse tagamaid, mille järgi peaks maksukuritegude ja kelmuse eest kohtu ees seisnud Ida-Virumaa tuntud ehitusettevõtja Alar Seppern minema neljaks aastaks trellide taha.
  Saatejuht on Juhan Lang ja uudistetoimetaja Rivo Sarapik.
  Päev jätkub nelja saatega.
  10.00–11.00 “Sisuturundussaade". SEB Kasvuprogrammi eesmärk on kannustada ettevõtteid kasumeid jahtima ja laiskusest lahti ütlema. Kasvuprogramm võtab sel hooajal vastu vaid 15 ettevõtet, keda motiveerida ja uuele tasemele viia — konkurents on tihe. Mis kasu programm loob, keda vastu võetakse ja kuidas teistest kandideerijatest eristuda, räägivad saates SEB Kasvuprogrammi mentor Alar Kolk ning eelmise lennu finalist Siim Lepisk.
  Saadet juhib Mark Kitajev.
  11.0012.00 "Äripäev eetris“. Larry Finkist majanduskuritegudeni. Mida välja lugeda Larry Finki kirjast juhtidele, mis karistused koidavad majanduskurjategijatele, kes on nädala võitja ja kaotaja – need on mõned saate teemad.
  Saatejuhtideks on Neeme Korv ja Meelis Mandel.
  13.00–14.00 "Läbilöök". Saatest selgub, kuidas elu kutse või olla ka elukutse ja elutahte allikas, mis pilt vaatab vastu inimese piiride kompamisest ja kuidas neid piire kaugemale nihutada ning kuidas kõigi, ka enda eelarvamuste kiuste Eestis tippu rühkida.
  Saates saavad sõna viimase poolaasta saatekülalised tipplaulja Liis Lemsalu, Eesti parim püstijalakoomik Ari Matti Mustonen, tippmoekunstnik Liisi Eesmaa ja Eesti kõige paremas füüsilises-vaimses vormis mees ehk Rait Ratasepp.
  Saate pani kokku Rivo Sarapik.
  15.00–16.00 "Hea nägemise kool“. Saade jõuab seekord eetrisse Pere Optika optometristi kabinetist. Saate esimeses pooles selgitavad optometrist Laura Tõnov ja Pere Optika juhatuse esimees Jaan Põrk, millised on kuni 40aastaste inimeste nägemise juures suurimad ohud, mida teeb silmadega öine või liiga pikk arvutitöö, kuidas kurnatud silmi turgutada ning millal pöörduda kiiresti optometristi või silmaarsti poole. Saate teises pooles kuulete reportaaži praktiliselt silmakontrollilt.
  Katsejänes ja saatejuht on virtuaalkliinik.ee ärijuht Tuuli Seinberg.
  Kuulake Äripäeva raadiot Tallinnas ja Harjumaal 92,4 MHz, Tartus 97,7 MHz, Pärnus 91,9 MHz, Haapsalus 96,0 MHz, Saaremaal 101,7 MHz ja Ida-Virumaal 94,6 MHz.
  Kuulamislingi ja nädala saatekava leiate siit.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Heiki Kranich: lootusega, et ise ei pea midagi tegema ja küll riik maksab, pole midagi pihta hakata
Igaüks peaks kriitiliselt üle vaatama nii oma praeguse kulude struktuuri kui tegemiste energiamahukuse. Mõistlik inimene ei arvesta sellega, et küll riik kõik kinni maksab, kirjutab riigikogu Reformierakonna fraktsiooni liige Heiki Kranich vastuses Äripäeva arvamusliidrite küsitlusele.
Igaüks peaks kriitiliselt üle vaatama nii oma praeguse kulude struktuuri kui tegemiste energiamahukuse. Mõistlik inimene ei arvesta sellega, et küll riik kõik kinni maksab, kirjutab riigikogu Reformierakonna fraktsiooni liige Heiki Kranich vastuses Äripäeva arvamusliidrite küsitlusele.
USA aktsiaturud jätkasid langust
USA tähtsamad aktsiaindeksid jätkasid täna taandumist pärast eilset järsku langust.
USA tähtsamad aktsiaindeksid jätkasid täna taandumist pärast eilset järsku langust.
Kristi Saare juhtidele: sul on juba piisavalt, aita nüüd teisi
Teil kõigil on piisavalt raha, nüüd on aeg aidata ka teistel selleni jõuda, rääkis Naisinvestorite Klubi asutaja ja eestvedaja Kristi Saare Pärnu juhtimiskonverentsil.
Teil kõigil on piisavalt raha, nüüd on aeg aidata ka teistel selleni jõuda, rääkis Naisinvestorite Klubi asutaja ja eestvedaja Kristi Saare Pärnu juhtimiskonverentsil.
Raadiohommikus: investeerimistarkus, kriisistrateegiad ja parim juht
Reedeses hommikuprogrammis räägime investeerimisest, kriisistrateegiatest ja juhtimisest.
Reedeses hommikuprogrammis räägime investeerimisest, kriisistrateegiatest ja juhtimisest.
IMF ennustab Eestile veel karmimat hinnatõusu, kui ise kartsime
Põhilised probleemid Eestis on hinnatõus ja otsuste langetamine. Viimane peaks aitama inimestel inflatsiooniga toime tulla, kuid vältima hinnatõusu õhutamist.
Põhilised probleemid Eestis on hinnatõus ja otsuste langetamine. Viimane peaks aitama inimestel inflatsiooniga toime tulla, kuid vältima hinnatõusu õhutamist.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.