Artikkel
 • Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Putin kinkis Siberi tüdrukule kutsika

  Siberi tüdruk sai president Vladimir Putinilt kingiks husky kutsika.Foto: r19.ru

  Siberis Hakassias elav 12aastane Olga Maruštšenko sai täna president Vladimir Putinilt kingiks husky kutsika, kelle toimetas talle koju piirkonna ametlik esindaja.

  Väike Olga kirjutas president Putinile kirja, milles palus endale kingiks koera. Tüdruk rääkis, et unistab helesiniste silmadega husky tõugu koerast, kuid tema pere ei saa nii kallist looma lubada. „Ma luban, et hoian koera väga hästi. Ja luban veel, et õpin väga hästi. Ema teab, et ma teile kirjutasin, aga ei usu, et te mu kirja läbi loete,“ kirjutas Olga Putinile.
  Tüdruku pere kolis Kasahstanist Hakassia vabariiki hiljuti ja elab üüripinnal. Vabariigi valitsus, kes koera kinkimise teadet oma kodulehel vahendas, kirjutas, et arvestades tüdruku edusamme koolis, tema loomingulisi võimeid ja tema pere sotsiaalset tausta, tegi president Putin neile ülesandeks viia tüdrukule tema nimel kutsikas ning anda uusaastakink ka tema väiksemale õele.
  Selle aasta juulis kinkis Putin kuuekuuse newfoundlandi kutsika ühele Kirgiisia koolitüdrukule, juunis aga sai presidendilt sünnipäevaks labradorikutsika 7aastastane Tuula tüdrukuke.
  Varem on Putinilt saanud kingiks labradorikutsika 10aastane Põhja-Osseetia poiss, 4aastane Maša Omski oblastist, veel üks 4aastane Maša Jakuutiast. Tänavu veebruaris aga kinkis Putin Murmanski oblastis elavale 10aastasele Veronikale kassipoja.
  Putini pressiesindaja Dmitri Peskov on ajakirjandusele kinnitanud, et kõik laste saadetud kirjad vaadatakse Kremlis tõepoolest läbi ja kutsikate kinkimine käib Putini teadmisel.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Kui nii jätkame, läheb Made in Estonia pausile
Vanast harjumusest mõtlemine, et Lääne-Euroopas on kõik või peaaegu kõik kallim kui meil, mõjub uinutavalt ja viib eksiteele. Eesti pole enam odav riik. Järelikult ei tohi ka riigihangetel soodsaim hind ruulida, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Vanast harjumusest mõtlemine, et Lääne-Euroopas on kõik või peaaegu kõik kallim kui meil, mõjub uinutavalt ja viib eksiteele. Eesti pole enam odav riik. Järelikult ei tohi ka riigihangetel soodsaim hind ruulida, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Enefit Greeni aktsia näitab täna jõuetuse märke
Enefit Greeni aktsia hakkas neljapäeval pärast hommikuse 4,932eurose hinnarekordi purustamist siiski langema. Esimese kauplemistunni lõpuks oli aktsia kukkunud kolmapäevasest sulgumishinnast 2,27%.
Enefit Greeni aktsia hakkas neljapäeval pärast hommikuse 4,932eurose hinnarekordi purustamist siiski langema. Esimese kauplemistunni lõpuks oli aktsia kukkunud kolmapäevasest sulgumishinnast 2,27%.
Reaalajas börsiinfo
Edukat tippjuhti Tarmo Noopi kutsuti buldooseriks, aga see on nüüd minevik Lahkumisintervjuu!
Veerandsada aastat A. Le Coqi juhtinud Tarmo Noop (54) meenutab lahkumisintervjuus, et karjääri alguses kutsuti teda buldooseriks. Praegu ei kujuta ta ettevõtte juhina ette noort 24aastast, kellel puuduvad, nagu temal toona, varasemad kogemused.
Veerandsada aastat A. Le Coqi juhtinud Tarmo Noop (54) meenutab lahkumisintervjuus, et karjääri alguses kutsuti teda buldooseriks. Praegu ei kujuta ta ettevõtte juhina ette noort 24aastast, kellel puuduvad, nagu temal toona, varasemad kogemused.
Eesti lõpetab Schengeni viisaga venemaalaste riiki lubamise
Järgmisel nädalal kavatseb valitsus kehtestada sanktsioonid Eesti riigi poolt Vene kodanikele väljastatud Schengeni viisade suhtes ning nende viisade omanikke riiki enam ei lubata.
Järgmisel nädalal kavatseb valitsus kehtestada sanktsioonid Eesti riigi poolt Vene kodanikele väljastatud Schengeni viisade suhtes ning nende viisade omanikke riiki enam ei lubata.
Erametsakeskus: paberi- ja küttepuidu hinnad on uskumatult kõrged
Ebanormaalselt kõrged okaspuupalkide hinnad saavutasid oma tipu aprillis, püsisid mais ja hakkasid juunis langema. Ülejäänud sortimentide hinnad on aga jätkanud küllalt kiiret kasvamist.
Ebanormaalselt kõrged okaspuupalkide hinnad saavutasid oma tipu aprillis, püsisid mais ja hakkasid juunis langema. Ülejäänud sortimentide hinnad on aga jätkanud küllalt kiiret kasvamist.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.