Ave Lepik • 26. juuli 2016 kell 6:54

Lionel Messi avas Barcelonas restorani

Lionel Messi avas Barcelonas restorani  Foto: bellavista.barcelona koduleht

Argentiina jalgpallitäht, Barcelona klubi ründaja Lionel Messi avas Kataloonia pealinnas oma restorani, kirjutas l’Equipe.

Väljaande sõnul on sportlase äripartneriks tema vanem vend Rodrigo. Restoran nimega Bellavista del Jardin del norte pakub traditsioonilist menüüd, sisekujundus on kodune ning seal saab kahelt suurelt ekraanilt vaadata jalgpallimatše. Toidukoht on osa suurest kompleksist, mille hulka kuuluvad, kirik, aed, juuksurisalong ja kauplused.

Juuni lõpus, pärast argentiinlaste kaotust Copa America finaalis tšiillastele, teatas Messi, et lõpetab koondisekarjääri. Juuli algul aga mõisteti talle ja tema isale Hispaanias 21 kuu pikkune vanglakaristus maksudest kõrvalehoidmise eest. Messi on otsuse Hispaania ülemkohtusse edasi kaevanud.

Hetkel kuum