Kaisa Gabral • 9. märts 2012 kell 11:02

Inkassofirma Lindorff saatis naistele naistepäevaks võlateate

Krediidihaldus- ja inkassofirma Lindorff ei üllatanud eile naisi mitte naistepäevatervituse, vaid võla meeldetuletuskirjaga.

Lindorff saatis naissoost võlgnikele imeilusa tulbibuketiga kaunistatud võlateatise. «Kas poleks mitte hea naistepäevaõhtut perega veeta, kui ebameeldivaid võlgu kaelas ei ole?» küsib Lindorff Eesti AS juht Kadrian Jaagund, kirjutas Postimehe rubriik Tarbija 24.

Jaagundi sõnul pole säärane tegutsemisviis ebaharilik, sest Lindorff saadab iga päev välja meeldetuletavaid kirju võlgnikele, sealhulgas ka kampaaniakirju.

«Väga hea efekti on andnud aastalõpu saabumisega seoses meeldetuletused, et uude aastasse on hea minna ilma võlgadeta; tulumaksutagastuse kampaaniad, kuidas tagasisaadud raha oleks otstarbekas kasutada,» kinnitas Jaagund lisades, et võlg ju tuleb tagasi maksta!

Hetkel kuum