18. juuli
Jaga lugu:
Arvamused
Ainult tellijale

Urmo Kokmann: reklaamipiirangute kaotamine muudaks laenamise soodsamaks

Raha24 kaubamärgiga laenu pakkuva ettevõtte BB Finance OÜ juhatuse liikme Urmo Kokmanni sõnul vallandaks majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumi plaan leevendada tarbijakrediidi reklaamipiiranguid intressisõja, muutes laenamise soodsamaks.

Urmo Kokmann  Foto: erakogu

Enamus tarbimislaenu turust on suurpankade käes ning nende senine intressipoliitika on hoidnud Eesti keskmist laenu intressimäära Euroopa keskmisest kolm korda kõrgemal. Kui krediidiandjatel avaneb võimalus avalikult oma teenuse tingimustest rääkida ja neid tingimusi ka näidata, võib see tuua kaasa intressisõja – sest kes ei tahaks, et tema reklaam paistaks konkurendi omast atraktiivsem.

Telli Äripäev

Äripäeva tellijal on ligipääs:
Äripäeva raadio­saadetele
kõigile artiklitele ja TOPidele
investor Toomase nõuannetele
Äripäeva Infopanga hõbepaketile
Jaga lugu:
Hetkel kuum