Alar Tamming • 18. mai kell 13:45
Arvamused
Ainult tellijale

Alar Tamming uuest normaalsusest: julge hundi rind võib olla ka haavleid täis

Alar Tamming.  Foto: Andres Haabu

Valitsus andis eriolukorras maksimumi, oluline on aga mõista, et majandus oli ka ilma koroonaviiruseta kohe-kohe sisenemas kõigi aegade suurimasse kriisi, kirjutab ASi Tavid suuromanik ja nõukogu esimees Alar Tamming vastuses Äripäeva arvamusliidrite küsitlusele.

Antud kriisi korral tuleb kõigepealt arvestada seda, et me kõik oleme esimest korda sellises olukorras. Mitte selles mõttes, et varem pole inimkond viirustega kokku puutunud, vaid võib-olla oli esimest korda tegu Tšornobõli katastroofi analoogiga viiruste uurimise maailmas ehk ootamatu õnnetusjuhtumiga.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum