Anne Mere • 20. mai kell 4:45
Arvamused
Ainult tellijale

Anne Mere: eriolukorda juhtis valitsus hästi, ent nüüd vajame paindlikkust

Anne Mere.  Foto: Liis Treimann

Koroonakriisis muutub äritegevus laiemalt vähemalt ajutiselt lokaalsemaks, ent tööjõu küsimuses ootaks valitsuselt paindlikkust, kirjutab HKScan Estonia juht Anne Mere vastuses Äripäeva arvamusliidrite küsitlusele.

Valitsuse langetatud otsuste majanduslikku mõju me alles saame näha, kuid kriisile vahetu reageerimise ja selle juhtimisega on valitsus pigem hästi hakkama saanud. HKScani kogemusest saan öelda, et rahvusvaheline kaubavahetus suudeti tagada suuremate viperusteta ning esialgsed tõrked piiriületustel lahendati ametite ja erasektori koostöös suhteliselt kiiresti.

    Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum