Jaanus Vihand • 20. mai 2020 kell 3:00
Arvamused
Ainult tellijale

Jaanus Vihand: midagi dramaatilist ärge oodake!

Jaanus Vihand.  Foto: Andras Kralla

Paljudki proovivad ka seda kriisi oma huvides ära kasutada ja mõnel see kindlasti ka ühel või teisel viisil õnnestub. Aga suures pildis on maailm üsna inertne, leiab mullu Eesti parimaks juhiks valitud Apollo Groupi tegevjuht Jaanus Vihand vastuses Äripäeva arvamusliidrite küsitlusele.

Kritiseerida oleks alati väga lihtne. Eriti kui ei pea tehtud otsuste eest vastutust võtma või veel enam, kui seda saab teha tagantjärele. Mina ei tahaks selles kontekstis meie valitsuse suunas kriitikanooli pilduda. Kahtlemata on kogu eriolukorra jooksul olnud aspekte ja hetki, mida oleks saanud kuidagi teisiti ja võib-olla ka paremini lahendada.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum