Laimonas Noreika • 6. august kell 8:17
Arvamused
Ainult tellijale

Iduettevõtja: kulleriäri peab ka Eestis muutuma

Laimonas Noreika.  Foto: Erakogu

Eesti e-poodidel tuleb varasemast rohkem tähelepanu kauba kohaletoimetamisele, ka siin peab saama kättesaadavaks mujal maailmas juba turustandardiks muutunud taskukohane kiire uksest-ukseni kullerteenus, kirjutab idufirma Ziticity asutaja ja juht Laimonas Noreika.

Sarnaselt kevadele seisame taas silmitsi võimalusega, et distantsilt töötamine ja veebipõhine elukorraldus saavad reaalsuseks. Tihedas konkurentsis tegutsevatele e-kaupmeesteles tähendab eriolukorra ajal plahvatuslikult kasvanud ja ilmselt peatselt veelgi hoogustuv e-ostlejate hulk vajadust uute eristuvate lahenduste järele. Võtmetähtsuse omandab kauba kohale viimise kiirus ja mugavus.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum