Janek Mäggi • 22. august 2013 kell 4:54

Janek Mäggi: vastastele pugemine hääli ei too

Edgar Savisaart armastatakse sellepärast, et ta teeb kõike häälte saamiseks. Ja vihatakse sellepärast, et ta teeb kõike häälte saamiseks, kirjutab suhtekorraldaja Janek Mäggi.

Mitmed teised parteid tahavad hääli saada selle eest, kes nad on (tublid, ausad ja targad). Keskerakond tahab hääli saada selle eest, mis ta ära teeb. Tallinna linnapea teab hästi, et vastuhääli kokku ei loeta.  Vastaseid (sh meediat ja meedia valitud eksperte ja arvamusliidreid) võib ignoreerida, sest oma arvamust nad niikuinii ei muuda. Ja kui nad sind ka sõimavad nende arvamusele vilistamise pärast, tuleb see pigem kasuks: mobiliseerib kindlaid toetajaid oma toetust jagama ja valima tulema. Võidukal erakonnal on vaja kinnistada kindlate valijate toetust, mitte püüda pugeda inimestele, kes niikuinii talle oma maailmas vähimatki kohta ei näe.

Missugused on teiste parteide šansid Keskerakond Tallinnas troonilt tõugata loe Äripäeva tänasest paberlehest.

 

Hetkel kuum