• Jaga lugu:

    Apple'i partner üllatas investoreid pankrotiga

    AppleFoto: Bloomberg

    Kui juttu tuleb investeerimisest, siis Apple puhul on konsensus, et ettevõte on kindla peale minek. Esmaspäeval investorid mõistsid, et kõik, millega Apple seotud on, pole kuld.Aasta tagasi oli GT Advanced Technologies (GTAT) investorite seas tuntud kui tõusev tehnoloogiatäht. Veidi pärast Halloweeni andis firma teada, et on teinud Apple'ga mitmeaastase tarnimislepingu, vahendab CNN Money.GTAT toodab ekraane, mille valmistamisel on kasutatud safiiri ja mis on äärmiselt vastupidavad. Safiiriekraane on juba mõnede Apple toodete puhul kasutatud, näiteks kaamerates. Ettevõtte aktsia tõusis rohkem kui 150 protsenti, sest investorid spekuleerisid, et GTAT võib mängida suurt rolli iPhone6 valmistamisel.Nii aga ei läinud – kõik investorid kaotasid. GTAT aktsia kukkus üle 90 protsendi ning ettevõtte turuväärtusest haihtus üle miljardi dollari. 100 osakut omav inimene oleks esmaspäeval kaotanud 1000 dollarit. Eile läks ettevõte pankrotikaitse alla.„GT ootab kohtu luba, et ettevõte saaks jätkata oma tavapärast tegevust. Praegu tehakse jõupingutusi, et lahendada jooksvaid probleeme ning arendada reorganiseerimisplaan,“ seisis ettevõtte esmaspäevases avalduses.Septembri lõpus teatas GTAT, et neil on vaba raha 85 miljonit dollarit. Praegu otsib ettevõte täiendavat rahastamist.Uudised olid paljudele kauplejatele ja investoritele suureks üllatuseks.
    Jaga lugu:
  • Hetkel kuum

Personalijuht: ainult kaugtöö toob negatiivsed tagajärjed
See, et valdav osa ettevõtetest tuli kriisi ajal kaugtöö režiimiga edukalt toime, ei tähenda, et see ongi ideaalne töömuster, pigem soovitan kaug- ja kontoritööd kombineerivaid hübriidlahendusi, kirjutab kaugtöö tegija märgise pälvinud Finestmedia personalijuht Pille-Riin Pillav.
See, et valdav osa ettevõtetest tuli kriisi ajal kaugtöö režiimiga edukalt toime, ei tähenda, et see ongi ideaalne töömuster, pigem soovitan kaug- ja kontoritööd kombineerivaid hübriidlahendusi, kirjutab kaugtöö tegija märgise pälvinud Finestmedia personalijuht Pille-Riin Pillav.
Euroopa aktsiaturud tõusid uue rekordini
Börsifirmade tugevad tulemused aitasid viia Euroopa aktsiaturud uute rekorditeni, vahendab Reuters.
Börsifirmade tugevad tulemused aitasid viia Euroopa aktsiaturud uute rekorditeni, vahendab Reuters.
Rootsist ähvardab tsemendikriis
Rootsit ähvardab tsemendikriis ja halvimal juhul mõjutab see 170 000 inimese töökohti, kirjutab Kauppalehti.
Rootsit ähvardab tsemendikriis ja halvimal juhul mõjutab see 170 000 inimese töökohti, kirjutab Kauppalehti.
Kantsler Priskel tuleb ametist lahkuda
Nädal pärast peaministri mõista andmist, et sotsiaalministeeriumi juhtkonnas tuleb teha muutusi, teatasid ministeeriumi ministrid, et lahkuda tuleb kantsleril.
Nädal pärast peaministri mõista andmist, et sotsiaalministeeriumi juhtkonnas tuleb teha muutusi, teatasid ministeeriumi ministrid, et lahkuda tuleb kantsleril.